Educatie

Lees meer over hoe onze oplossing gebruikt wordt binnen (speciale) educatie

Co-creatie

In samenwerking met Kempenhaeghe, het centrum voor neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen en onderwijsexpertise, heeft Aristotle Technologies Sofia ontwikkelt. Sofia is een cognitieve trainingstool voor kinderen welke als doel heeft om verschillende cognitieve functies op een leuke manier te trainen. De cognitieve functies waar Sofia zich op richt zijn bijvoorbeeld het werkgeheugen en de aandacht. Deze functies zijn erg belangrijk bij een verscheidenheid aan alledaagse activiteiten, denk bijvoorbeeld aan sporten of school activiteiten. In onderzoek is bekend dat kinderen met een grotere werkgeheugen capaciteit betere schoolprestaties hebben. Scholen kunnen Sofia toepassen als aanvulling op reguliere lessen, zodat kinderen plezier maken op school, terwijl ze gelijktijdig cognitieve vaardigheden trainen.

educatie

Kosten

Prijs per gebruiker

175/per jaar
  • 4 controllers
  • 4 uur technische ondersteuning
  • Afname per 10 gebruikers
  • Minimale afname van 10 gebruikers (€1750 per jaar)
  • Onboarding €995,-
  • Totaal prijs op aanvraag

Meer weten?

Maurits beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of stel je vragen direct aan Maurits.

contact-maurits

FAQ

Wat anderen vragen

Bij vergelijkbare cognitieve trainingsmethodes ligt de focus enerzijds op uitgebreide data of anderzijds op hoge mate van bewegingsvrijheid, maar niet op beide. De oplossingen van Aristotle Technologies bieden zowel data gedreven feedback als bewegingsvrijheid met behulp van onze slimme combinatie met een draadloze controller.  

Alles wat wij doen is gebaseerd op eerder onderzoek. Lees meer over wetenschappelijk onderzoek in een van onze artikelen of neem contact op met Jesse Muijsenberg (j.muijsenberg@aristotletechnologies.com).

Onze web gebaseerde softwareoplossingen zijn te gebruiken op tablets, computers en grote schermen mits er een internetverbinding is. De controllers, die nodig zijn om input te genereren voor de software, worden geleverd door Aristotle Technologies.    

Wij laten u graag zien hoe onze software toegepast kan worden in uw huidige trainingstrajecten. Neem contact op om een demo in te plannen. 

Het opslaan van data zorgt voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en prestaties. Uit de data kan worden afgeleid of een training te zwaar is, te makkelijk is, of dat een training precies op het juiste niveau staat ingesteld. Uiteindelijk geeft data ook enige inkijk in de vooruitgang die wordt geboekt door de persoon.
Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen.

Geïnteresseerd in cognitieve training binnen educatie?

Samen kunnen we kijken wat de beste toepassing voor jou is