Educatie

Lees meer over hoe onze oplossing gebruikt wordt binnen (speciale) educatie

Co-creatie

In samenwerking met het Centrum voor Neurologische Leer- en Ontwikkelingsstoornissen Kempenhaeghe werkt Aristotle Technologies aan de ontwikkeling van op maat gemaakte trainingssoftware voor kinderen. Met behulp van deze software kunnen kinderen spelenderwijs hun cognitieve functies trainen, die hen bijvoorbeeld hinderen in het dagelijks functioneren en leren op school. Denk hierbij aan functies zoals het werkgeheugen en aandacht. Het trainen van deze functies kan leiden tot een verbetering in de kwaliteit van leven. Binnen Kempenhaeghe is een ‘proeftuin’ opgezet om te onderzoeken of de ontwikkelde software aansluit bij de belevingswereld van naar schoolgaande kinderen.

Kosten

Prijs per gebruiker

175 / per jaar
  • 4 controllers
  • 4 uur technische ondersteuning
  • Afname per 10 gebruikers
  • Minimale afname van 10 gebruikers (€1750 per jaar)
  • Onboarding €995,-
  • Totaal prijs op aanvraag

Meer weten?

Maurits beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of stel je vragen direct aan Maurits.

FAQ

Wat andere vragen

Bij vergelijkbare cognitieve trainingsmethodes ligt de focus enerzijds op uitgebreide data of anderzijds op hoge mate van bewegingsvrijheid, maar niet op beide. De oplossingen van Aristotle Technologies bieden zowel data gedreven feedback als bewegingsvrijheid met behulp van onze slimme combinatie met een draadloze controller.  

Alles wat wij doen is gebaseerd op eerder onderzoek. Lees meer over wetenschappelijk onderzoek in een van onze artikelen of neem contact op met Jesse Muijsenberg (j.muijsenberg@aristotletechnologies.com).

Onze web gebaseerde softwareoplossingen zijn te gebruiken op tablets, computers en grote schermen mits er een internetverbinding is. De controllers, die nodig zijn om input te genereren voor de software, worden geleverd door Aristotle Technologies.    

Wij laten u graag zien hoe onze software toegepast kan worden in uw huidige trainingstrajecten. Neem contact op om een demo in te plannen. 

Het opslaan van data zorgt voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en prestaties. Uit de data kan worden afgeleid of een training te zwaar is, te makkelijk is, of dat een training precies op het juiste niveau staat ingesteld. Uiteindelijk geeft data ook enige inkijk in de vooruitgang die wordt geboekt door de persoon.
Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen.

Geïnteresseerd in cognitieve training binnen educatie?

Samen kunnen we kijken wat de beste toepassing voor jou is