Mijlpalen

Winnaar "Sports Performance & Health" Innovatie Challenge

17-11-2023

Aristotle Cognitive Technologies heeft de “Sports Performance & Health” Innovation Challenge gewonnen, georganiseerd door FC Utrecht NEXT & Multi-Sportcampus Traiectum.

Danique Stappers en Maurits Overmans kregen de kans om onze ideeën te pitchen voor de jury. Deze uitdaging moedigt baanbrekende innovaties aan voor duurzame verbeteringen in sportprestaties. De pitch bood niet alleen een platform om onze visie aan een zakelijk netwerk te tonen, maar ook een kans om €10.000 te winnen voor verdere ontwikkeling binnen Multi-Sportcampus Traiectum.

FD Talenten van 2023

09-02-2023

Onze CEO Maurits Overmans krijgt van het Financieele Dagblad de erkenning als jongtalent van 2023 in de top 50 onder 35. 

contact-maurits

Wij zijn live!

01-01-2023

De eerste versie van onze software is officieel op de markt. ACT Kinisi (Kinisi is Grieks voor ‘beweging’)  focust op de toepassing binnen fysiotherapie en sport. 

Wij kijken uit naar verdere ontwikkeling van de software en ook de officiele lancering van ACT Sofia (Sofia is Grieks voor ‘educatie’).

mijlpalen live

Nieuwe techniek van hersenstimulatie zorgt voor betere fysieke prestaties

21-12-2022

Onze CTO Véronne Reinders is te gast bij NPO Radio 1 – Villa VdB om te vertellen over onze software oplossing. Hoe de techniek van Aristotle Technologies de fysieke gesteldheid van mensen verbetert door middel van het uitdagen van de hersenen.

Door onze hersenen uit te dagen, komt ons lichaam tot betere prestaties

20-11-2022

Hans van Zon heeft een artikel geschreven voor de Pers Groep over hoe onze oplossing toepasbaar is binnen educatie, fysiotherapie en sport.

Door onze hersenen uit te dagen, komt ons lichaam tot betere prestaties. Dat werkt voor topsporters, maar ook voor ouderen met valproblemen of kinderen met een ontwikkelingsstoornis.

accessible

Grand final - 4TU Impact Challenge

16-11-2022

Onze medeoprichters Marcello Sala en Maurits Overmans hebben namens Aristotle Technologies deelgenomen aan de ‘Dutch 4TU Impact Challenge’. Tijdens de finale hebben zij het opgenomen tegen de beste (tech) startups van de 4 Nederlandse technische universiteiten. De finale vond plaats tijdens het startup evenement Slush

De volledige finale inclusief de pitch van Aristotle Technologies (01:12:15) is terug te kijken op YouTube: The online Grand Finale of the Dutch 4TU Impact Challenge 2022 – YouTube

Winnaar Young Talent Award - Gerard & Anton Awards

31-08-2022

Een award speciaal gemaakt voor onze prestatie: meerdere volgers hadden ons opgegeven voor de Gerard & Anton Awards. Omdat de andere bedrijven al veel verder zijn, maar de jury wel hun waardering en lof wil laten zien richting ons is de Young Talent Award in het leven gebracht. 

 

Hoe breintrainingen sporters helpen beter om te gaan met druk waardoor prestaties verbeteren

31-05-2022

In samenwerking met AVROTROS EenVandaag en PSV is er een item gemaakt over hoe onze software gebruikt wordt voor breintraining om prestaties van de topsporters te verbeteren.

Winnaar Talent Award TWICE Eindhoven en Publieksprijs TU/e Contest

15-07-2021

Onze deelnamen aan de TU/e contest in 2021, na het afronden van TU/e Innovation Space Project, is beloond met de talent award namens TWICE Eindhoven en de publieksprijs. 

Meer weten over ons?

Wij vertellen u graag meer