Fysio

AI gedreven cognitieve training als basis voor snellere en betere ondersteuning in uw sessies

Binnen 5 minuten geïmplementeerd in huidige werkprocessen van fysiotherapeuten

Wat wij doen

Cognitieve Training als ondersteuning voor Fysiotherapeuten

Trainen op eigen moment en manier

Persoonlijke prestatie data wordt bijgehouden, geanalyseerd en uitgelegd om de cognitieve trainingssessies aan te laten sluiten met persoonlijke behoeften, doelstellingen en planning.

Direct persoonlijke feedback

De inzichten worden gegeven om vooruitgang meetbaar te maken. Aanbevelingen worden gedaan om in het moment bij te sturen en gemotiveerd te houden om doelen te bereiken.

In samenspel met fysio's ontwikkeld

Speciaal voor fysiotherapeuten

De basis van Aristotle Technologies is gebouwd op sterke samenwerking in de Brainport-regio. De tools worden ontwikkeld in co-creatie met baanbrekende organisaties in sport en fysiotherapie om continue gebruikersvalidatie en innovatie te garanderen. Dit gebeurt allemaal in een gebruikersgerichte benadering, om op maat gemaakte softwareoplossingen te bieden die erop gericht zijn de cognitieve ontwikkeling te vergemakkelijken om het welzijn te verbeteren.
Wat krijgt u

Meetbare Cognitieve Training

ACT Kinisi is ontwikkeld om direct toe te passen in uw huidige fysiopraktijk. Door cognitieve trainingsdata, zoals reactietijd, consistentie en prestaties, inzichtelijk te maken nemen wij werk uit handen zodat uw sessies efficiënter worden.

Bekijk hier waarom PSV de komende jaren hun jeugd ontwikkelt met onze cognitieve trainingstool

FAQ

Wat andere praktijken vragen

Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen. 

In onze software bieden we de opties om geheel op eigen wijze uw trainingen vorm te geven. Hierin bent u dus niet afhankelijk van door ons voorgeschreven trainingsfrequenties of programma’s. Mensen kunnen thuis of in de praktijk zonder begeleiding de training volgen. Wij zijn een hulpmiddel voor uw eigen werkproces. 

Meer informatie over hoe cognitieve training uw praktijk kan helpen?