Fysiotherapie

Lees meer over hoe onze oplossing gebruikt wordt bij fysiotherapeuten

Toepassing

Onze softwaretool Kinisi is primair ontwikkelt om het welzijn van jongeren, volwassenen en ouderen te verbeteren door middel van cognitieve- en fysieke dubbeltaak training. Echter zien we dat onze software veel breder wordt toegepast. Zo passen fysiotherapiepraktijken onze software toe om het valrisico van ouderen te verlagen. 33% van de ouderen valt minimaal één keer per jaar, 5-10% hiervan loopt daarbij ernstige botbreuken op. Gezien de vergrijzing zullen de absolute getallen achter deze percentages alleen maar stijgen in de komende jaren. Er zijn veel factoren welke bijdragen aan dit valrisico. Zo weten we dat ouderen eerder vallen wanneer ze wandelen en gelijktijdig met iemand in gesprek zijn, dan wanneer ze de aandacht alleen op het wandelen vestigen. Dit is een van de redenen waarom fysiotherapiepraktijken onze tool inzetten voor de preventie van valincidenten.

Op de kaart zijn de fysiotherapiepraktijken weergegeven die gebruik maken van onze software tool. Voor interesse in het gebruik van de software met betrekking tot de bovenstaande toepassingen willen we u vragen contact op te nemen met de dichtstbijzijnde praktijk.

Verlaag de werkdruk van uw fysiotherapeuten:

Cognitieve dubbeltaaktraining tijdens de reguliere behandeling

zonder handmatige administratie

Co-creatie

Innoveer in jouw fysiotherapiepraktijk en word een pionier in het integreren van cognitieve en fysieke training om jouw behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Terwijl veel praktijken momenteel offline methoden gebruiken, groeit de vraag naar het monitoren van voortgang en het bieden van op maat gemaakte cognitieve trainingsprogramma’s. Daarom maken wij, bij Aristotle Technologies, gebruik van onze expertise in softwareontwikkeling om samen met onze fysiotherapiepartners passende oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij jouw huidige werkprocessen. Samen streven we naar het bevorderen van vitaler ouder worden, het aanpakken van uitdagingen op het gebied van zorgkosten en duurzame arbeidsparticipatie. Met behulp van software willen we gepersonaliseerde oefeningen aanbieden via een gebruiksvriendelijk interface met als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven. Geef jouw gebruikers nu de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen in cognitieve en fysieke therapie en creëer uitdagende en effectieve trainingsprogramma’s die een verschil maken.
 

fysiotherapie

Co-creatie

Wat onze partner fysiopraktijken zeggen

Kosten

Prijs per profiel

175/per jaar
  • 4 controllers
  • 4 uur technische ondersteuning
  • Afname per 10 gebruikers
  • Minimale afname van 10 gebruikers (€1750 per jaar)
  • Onboarding €995,-
  • Totaal prijs op aanvraag

Meer weten?

Maurits beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of stel je vragen direct aan Maurits.

contact-maurits

FAQ

Wat anderen vragen

Bij vergelijkbare cognitieve trainingsmethodes ligt de focus enerzijds op uitgebreide data of anderzijds op hoge mate van bewegingsvrijheid, maar niet op beide. De oplossingen van Aristotle Technologies bieden zowel data gedreven feedback als bewegingsvrijheid met behulp van onze slimme combinatie met een draadloze controller.  

Alles wat wij doen is gebaseerd op eerder onderzoek. Lees meer over wetenschappelijk onderzoek in een van onze artikelen of neem contact op met Jesse Muijsenberg (j.muijsenberg@aristotletechnologies.com).

Onze web gebaseerde softwareoplossingen zijn te gebruiken op tablets, computers en grote schermen mits er een internetverbinding is. De controllers, die nodig zijn om input te genereren voor de software, worden geleverd door Aristotle Technologies.    

Wij laten u graag zien hoe onze software toegepast kan worden in uw huidige trainingstrajecten. Neem contact op om een demo in te plannen. 

Het opslaan van data zorgt voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en prestaties. Uit de data kan worden afgeleid of een training te zwaar is, te makkelijk is, of dat een training precies op het juiste niveau staat ingesteld. Uiteindelijk geeft data ook enige inkijk in de vooruitgang die wordt geboekt door de persoon.
Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen.

Geïnteresseerd in cognitieve training in jouw praktijk?

Samen kunnen we kijken wat de beste toepassing voor jou is