Fysiotherapie

Lees meer over hoe onze oplossing gebruikt wordt bij fysiotherapeuten

Co-creatie

Innoveer in jouw fysiotherapiepraktijk en word een pionier in het integreren van cognitieve en fysieke training om jouw behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Terwijl veel praktijken momenteel offline methoden gebruiken, groeit de vraag naar het monitoren van voortgang en het bieden van op maat gemaakte cognitieve trainingsprogramma’s. Daarom maken wij, bij Aristotle Technologies, gebruik van onze expertise in softwareontwikkeling om samen met onze fysiotherapiepartners passende oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij jouw huidige werkprocessen. Samen streven we naar het bevorderen van vitaler ouder worden, het aanpakken van uitdagingen op het gebied van zorgkosten en duurzame arbeidsparticipatie. Met behulp van software willen we gepersonaliseerde oefeningen aanbieden via een gebruiksvriendelijk interface met als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven. Geef jouw gebruikers nu de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen in cognitieve en fysieke therapie en creëer uitdagende en effectieve trainingsprogramma’s die een verschil maken.
 

Co-creatie

Wat onze partner fysiopraktijken zeggen

Kosten

Prijs per gebruiker

175 / per jaar
  • 4 controllers
  • 4 uur technische ondersteuning
  • Afname per 10 gebruikers
  • Minimale afname van 10 gebruikers (€1750 per jaar)
  • Onboarding €995,-
  • Totaal prijs op aanvraag

Meer weten?

Maurits beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of stel je vragen direct aan Maurits.

FAQ

Wat andere vragen

Bij vergelijkbare cognitieve trainingsmethodes ligt de focus enerzijds op uitgebreide data of anderzijds op hoge mate van bewegingsvrijheid, maar niet op beide. De oplossingen van Aristotle Technologies bieden zowel data gedreven feedback als bewegingsvrijheid met behulp van onze slimme combinatie met een draadloze controller.  

Alles wat wij doen is gebaseerd op eerder onderzoek. Lees meer over wetenschappelijk onderzoek in een van onze artikelen of neem contact op met Jesse Muijsenberg (j.muijsenberg@aristotletechnologies.com).

Onze web gebaseerde softwareoplossingen zijn te gebruiken op tablets, computers en grote schermen mits er een internetverbinding is. De controllers, die nodig zijn om input te genereren voor de software, worden geleverd door Aristotle Technologies.    

Wij laten u graag zien hoe onze software toegepast kan worden in uw huidige trainingstrajecten. Neem contact op om een demo in te plannen. 

Het opslaan van data zorgt voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en prestaties. Uit de data kan worden afgeleid of een training te zwaar is, te makkelijk is, of dat een training precies op het juiste niveau staat ingesteld. Uiteindelijk geeft data ook enige inkijk in de vooruitgang die wordt geboekt door de persoon.
Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen.

Geïnteresseerd in cognitieve training in jouw praktijk?

Samen kunnen we kijken wat de beste toepassing voor jou is