Sport

Lees meer over hoe onze oplossing gebruikt wordt binnen sport organisaties

Co-creatie

PSV Eindhoven heeft gebruik gemaakt van de nauwe samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) in haar streven naar cognitieve vooruitgang. Sportwetenschappers Dercksen en Sanders hebben zich gericht op de ontwikkeling van gepersonaliseerde cognitieve trainingssoftware welke kon worden afgestemd op hun specifieke behoeften. Binnen de TU/e Innovation Space hebben onze oprichters software ontwikkelt welke als doel heeft om de cognitieve vaardigheden van sporters te verbeteren. Dit TU/e project heeft uiteindleijk geleid tot de oprichting van de startup Aristotle Cognitive Technologies. CEO Maurits Overmans benadrukt: “PSV presenteerde ons een behoefte en uitdaging, en onze expertise stelde ons in staat aanzienlijke waarde te creëren voor PSV en de Brainport-regio.” Door middel van continue ontwikkeling en validatie vanuit eindgebruikers hebben wij de software ACT Kinisi ontwikkelt waarmee we de gehele sportsector kunnen bedienen.


Kosten

Prijs per gebruiker

175 / per jaar
  • 4 controllers
  • 4 uur technische ondersteuning
  • Afname per 10 gebruikers
  • Minimale afname van 10 gebruikers (€1750 per jaar)
  • Onboarding €995,-
  • Totaal prijs op aanvraag

Meer weten?

Maurits beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of stel je vragen direct aan Maurits.

FAQ

Wat andere vragen

Bij vergelijkbare cognitieve trainingsmethodes ligt de focus enerzijds op uitgebreide data of anderzijds op hoge mate van bewegingsvrijheid, maar niet op beide. De oplossingen van Aristotle Technologies bieden zowel data gedreven feedback als bewegingsvrijheid met behulp van onze slimme combinatie met een draadloze controller.  

Alles wat wij doen is gebaseerd op eerder onderzoek. Lees meer over wetenschappelijk onderzoek in een van onze artikelen of neem contact op met Jesse Muijsenberg (j.muijsenberg@aristotletechnologies.com).

Onze web gebaseerde softwareoplossingen zijn te gebruiken op tablets, computers en grote schermen mits er een internetverbinding is. De controllers, die nodig zijn om input te genereren voor de software, worden geleverd door Aristotle Technologies.    

Wij laten u graag zien hoe onze software toegepast kan worden in uw huidige trainingstrajecten. Neem contact op om een demo in te plannen. 

Het opslaan van data zorgt voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en prestaties. Uit de data kan worden afgeleid of een training te zwaar is, te makkelijk is, of dat een training precies op het juiste niveau staat ingesteld. Uiteindelijk geeft data ook enige inkijk in de vooruitgang die wordt geboekt door de persoon.
Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen.

Geïnteresseerd in cognitieve training voor jouw sport?

Samen kunnen we kijken wat de beste toepassing voor jou is