Sport

Lees meer over hoe onze oplossing gebruikt wordt binnen sport organisaties

Co-creatie

In samenwerking met PSV Eindhoven, heeft Aristotle Technologies Kinisi ontwikkeld. Kinisi is een cognitieve trainingstool primair ontwikkeld om het welzijn van adolescenten, volwassenen en ouderen te verbeteren door middel van cognitieve-fysieke dubbel-taak trainingen. Dit type trainingen daagt sporters uit gelijktijdig hun normale training uit te voeren met een cognitieve taak. Vroeger focuste trainingen zich alleen nog maar op het verbeteren van bijvoorbeeld kracht, conditie en behendigheid. Tegenwoordig zien we dat steeds meer wetenschappelijk onderzoek uitwijst dat het ook belangrijk is om tijdens deze trainingen te focussen op het verbeteren van cognitieve processen. Onderzoek laat namelijk zien dat de cognitieve vaardigheden van de professionele sporters een stuk beter is in vergelijking met amateur sporters. Deze verschillen zien we niet alleen bij voetbalspelers, maar bij bijna alle sporten. Door Kinisi toe te voegen aan je reguliere trainingen, train je cognitieve vaardigheden middels doel-specifieke dubbeltaken

sport

Kosten

Prijs per gebruiker

175/per jaar
  • 4 controllers
  • 4 uur technische ondersteuning
  • Afname per 10 gebruikers
  • Minimale afname van 10 gebruikers (€1750 per jaar)
  • Onboarding €995,-
  • Totaal prijs op aanvraag

Meer weten?

Maurits beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of stel je vragen direct aan Maurits.

contact-maurits

FAQ

Wat anderen vragen

Bij vergelijkbare cognitieve trainingsmethodes ligt de focus enerzijds op uitgebreide data of anderzijds op hoge mate van bewegingsvrijheid, maar niet op beide. De oplossingen van Aristotle Technologies bieden zowel data gedreven feedback als bewegingsvrijheid met behulp van onze slimme combinatie met een draadloze controller.  

Alles wat wij doen is gebaseerd op eerder onderzoek. Lees meer over wetenschappelijk onderzoek in een van onze artikelen of neem contact op met Jesse Muijsenberg (j.muijsenberg@aristotletechnologies.com).

Onze web gebaseerde softwareoplossingen zijn te gebruiken op tablets, computers en grote schermen mits er een internetverbinding is. De controllers, die nodig zijn om input te genereren voor de software, worden geleverd door Aristotle Technologies.    

Wij laten u graag zien hoe onze software toegepast kan worden in uw huidige trainingstrajecten. Neem contact op om een demo in te plannen. 

Het opslaan van data zorgt voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en prestaties. Uit de data kan worden afgeleid of een training te zwaar is, te makkelijk is, of dat een training precies op het juiste niveau staat ingesteld. Uiteindelijk geeft data ook enige inkijk in de vooruitgang die wordt geboekt door de persoon.
Door prestaties inzichtelijk te maken komt de focus te liggen op het aanpakken van kwetsbaarheden en/of mindere prestaties in plaats van op het identificeren van de problemen die er spelen. Dit nemen wij bij u uit handen zodat u uw tijd efficiënter in kan delen.

Geïnteresseerd in cognitieve training voor jouw sport?

Samen kunnen we kijken wat de beste toepassing voor jou is